WhatsApp Chat
met
ons!
Bel direct 06 462 554 22 Offerte aanvragen
✓ Waterdicht en vochtvrij✓ 30 jaar garantie✓ Eco-vriendelijk✓ Expertise en maatwerk✓ Zeer ruime ervaring
Facebook

Referenties

Injecteren tegen optrekkend vocht Leiden

startak is een vakkundige man legt goed dingen uit en betrekt je bij de klus de samen werking is perfect verlopen en de klus is afgerond

Storten van een nieuw constructie vloer en waterdicht maken van de kelder Rotterdam

Wij zijn erg tevreden over Waterdichtekelder.nl. Spartak (en partner) is betrouwbaar en werkt hard. Hoewel nog moet blijken of ons souterrain bestand is tegen tropische hoosbuien, ziet het er erg gedegen uit. Spartak werkt netjes, ruimt iedere dag alles op en denkt creatief mee. Maakte ons attent op een breuk in de riolering die eerst verholpen moest worden, voordat hij de klus definitief kon klaren. Spartak is eerlijk en een innemende persoonlijkheid die er alles aan doet om de klus naar eer en geweten te klaren! Algemeen oordeel: zeer goed! Spartak en partner bedankt!

Kelder waterdicht maken Leidschendam

Ik heb een viertal specialistische bedrijven een offerte laten maken. De offerte van Waterdichte kelder was de beste qua prijs en aanvang van de werkzaamheden. Spartak boezemde gelijk vertrouwen in en je merkte duidelijk dat hij verstand had van de het werk dat hij moest doen. Hij paste zijn planning helemaal aan zodat de andere werkzaamheden in het huis er geen hinder van zouden ondervinden. Spartak gaf het advies om de kelder niet te snel te laten drogen omdat er dan haarscheurtjes zouden kunnen ontstaan. Ik heb het advies keurig opgevolgd met als gevolg dat toen de kelder de laatste bewerkingen moest ondergaan het helemaal droog was. Ik ben nu de kelder met latex aan het verven en ben heel blij dat de kelder nu dankzij Spartak droog en watervrij is. Spartak is een echte vakman en denkt echt met je mee. Ik heb hem dan ook al bij drie mensen aanbevolen. Een aanrader dus als u problemen heeft met vocht in uw huis..

Kelder waterdicht maken Apeldoorn

Uitermate vakkundig bedrijf voor het waterdicht maken van oa. kelders. Zeer goed voorgelicht en de uitvoering was boven verwachting. Snel en efficiƫnt gewerkt, waarbij ongevraagd geattendeerd werd op mogelijke bijkomstige problemen. Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Met recht kan de naam van het bedrijf " Waterdichte Kelder" hoog in het vaandel geschreven worden. Prijstechnisch zeer interessant.

Kelder waterdicht maken Utrecht

Wat een prettige samenwerking. Spartak is een zeer betrouwbare, geduldige en informatieve man. Hij legt graag dingen uit wat hij van plan is te doen en bespreekt alle overige zaken die aan het licht komen zo snel als het kan. Daarnaast denkt hij goed mee in de opdracht en is viel zijn offerte flink mee tov van anderen. Tot nu toe geen problemen meer gehad, maar mochten we weer problemen hebben, dan weten wij wie we moeten hebben.