Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Kelder waterdicht maken Apeldoorn

Uitermate vakkundig bedrijf voor het waterdicht maken van oa. kelders. Zeer goed voorgelicht en de uitvoering was boven verwachting. Snel en efficiƫnt gewerkt, waarbij ongevraagd geattendeerd werd op mogelijke bijkomstige problemen. Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Met recht kan de naam van het bedrijf " Waterdichte Kelder" hoog in het vaandel geschreven worden. Prijstechnisch zeer interessant.

Kelder waterdicht maken Utrecht

Wat een prettige samenwerking. Spartak is een zeer betrouwbare, geduldige en informatieve man. Hij legt graag dingen uit wat hij van plan is te doen en bespreekt alle overige zaken die aan het licht komen zo snel als het kan. Daarnaast denkt hij goed mee in de opdracht en is viel zijn offerte flink mee tov van anderen. Tot nu toe geen problemen meer gehad, maar mochten we weer problemen hebben, dan weten wij wie we moeten hebben.

onderkelderen Rotterdam

Topwerk van een topvakman! Ik wilde mijn kruipruimte laten uitdiepen tot kelder en heb uiteindelijk gekozen voor Spartak van waterdichtekelder. Een klus die precies uitgevoerd moest worden omdat het beneden de fundamenten op houten palen ging en dus onder het grondwaterpeil. Spartak heeft duidelijk laten zien een expert te zijn op als het om dit soort werkzaamheden gaat. Daarbij overlegt hij continu over wat hij gaat doen en als er aanpassingen nodig zijn. Bovendien is hij perfectionistisch in zijn aanpak en pas tevreden als de klant dat is. Ik ben enorm blij met Spartak in zee te zijn gegaan. Niet alleen omdat de klus fantastisch is uitgevoerd, maar ook omdat hij enorm aardig is en ik het gevoel heb er een vriend bij gekregen te hebben als bonus. Spartak bedankt!