Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

uitdiepen kelder

Topwerk van een topvakman! Ik wilde mijn kruipruimte laten uitdiepen tot kelder en heb uiteindelijk gekozen voor Spartak van waterdichtekelder. Een klus die precies uitgevoerd moest worden omdat het beneden de fundamenten op houten palen ging en dus onder het grondwaterpeil. Spartak heeft duidelijk laten zien een expert te zijn op als het om dit soort werkzaamheden gaat. Daarbij overlegt hij continu over wat hij gaat doen en als er aanpassingen nodig zijn. Bovendien is hij perfectionistisch in zijn aanpak en pas tevreden als de klant dat is.
Ik ben enorm blij met Spartak in zee te zijn gegaan. Niet alleen omdat de klus fantastisch is uitgevoerd, maar ook omdat hij enorm aardig is en ik het gevoel heb er een vriend bij gekregen te hebben als bonus. Spartak bedankt!

Dafir Kramer

Waterdicht maken kelder Amstelveen

Spartak is een zeer vriendelijke, betrouwbare en nette vakman. Heeft plezier en trots in zijn werk en dat is te merken. Ben blij met mijn droge kelder!

Injecteren tegen optrekkend vocht Leiden

startak is een vakkundige man legt goed dingen uit en betrekt je bij de klus de samen werking is perfect verlopen en de klus is afgerond

Storten van een nieuw constructie vloer en waterdicht maken van de kelder Rotterdam

Wij zijn erg tevreden over Waterdichtekelder.nl. Spartak (en partner) is betrouwbaar en werkt hard. Hoewel nog moet blijken of ons souterrain bestand is tegen tropische hoosbuien, ziet het er erg gedegen uit. Spartak werkt netjes, ruimt iedere dag alles op en denkt creatief mee. Maakte ons attent op een breuk in de riolering die eerst verholpen moest worden, voordat hij de klus definitief kon klaren. Spartak is eerlijk en een innemende persoonlijkheid die er alles aan doet om de klus naar eer en geweten te klaren! Algemeen oordeel: zeer goed! Spartak en partner bedankt!

Kelder waterdicht maken Leidschendam

Ik heb een viertal specialistische bedrijven een offerte laten maken. De offerte van Waterdichte kelder was de beste qua prijs en aanvang van de werkzaamheden. Spartak boezemde gelijk vertrouwen in en je merkte duidelijk dat hij verstand had van de het werk dat hij moest doen. Hij paste zijn planning helemaal aan zodat de andere werkzaamheden in het huis er geen hinder van zouden ondervinden. Spartak gaf het advies om de kelder niet te snel te laten drogen omdat er dan haarscheurtjes zouden kunnen ontstaan. Ik heb het advies keurig opgevolgd met als gevolg dat toen de kelder de laatste bewerkingen moest ondergaan het helemaal droog was. Ik ben nu de kelder met latex aan het verven en ben heel blij dat de kelder nu dankzij Spartak droog en watervrij is. Spartak is een echte vakman en denkt echt met je mee. Ik heb hem dan ook al bij drie mensen aanbevolen. Een aanrader dus als u problemen heeft met vocht in uw huis..