WhatsApp Chat
met
ons!
Bel direct 06 462 554 22 Offerte aanvragen
✓ Waterdicht en vochtvrij✓ 30 jaar garantie✓ Eco-vriendelijk✓ Expertise en maatwerk✓ Zeer ruime ervaring
Facebook

Kelderdichting troef!

Winter, nattigheid

Over winterse buien hebben we niet te klagen, of het nu sneeuw of regen is. Precies het goede weer om lekkage aan het licht te brengen. En omdat wij kelderbouwers zijn, hebben we het over lekkage in de kelder. Onze klanten weten zich er geen raad mee, maar wij weten van wanten.


Oude kelders: het probleem

Dan praten we natuurlijk niet over kelders die wij zelf gebouwd hebben. Die zijn waterdicht, punt uit. Nee, het gaat over oude kelders, vaak lang geleden gebouwd, die in de loop van de tijd gebreken aan de constructie gaan vertonen. Als je woning bijvoorbeeld niet goed gefundeerd is (sommige huizen zijn echt gebouwd op drijfzand), dan 'werkt' de constructie en kunnen er scheuren in het beton komen. Om maar niet te spreken van betonrot, want dat kan ook in de kelder ontstaan als de wapening van het beton gaat roesten. Oorzaak én gevolg: VOCHT.


Kelderdichting: de oplossing

Vochtproblemen zijn voor ons gesneden koek. Wij kijken eerst goed wat er mis is en dat kan van alles zijn. Maar deze keer gaat het over scheuren in het beton en betonrot. We herstellen de schade als dat nog mogelijk is. In ernstige gevallen moet er een nieuwe betonvloer gestort worden, inclusief fundering. En natuurlijk gegarandeerd waterdicht. Dan heb je het toch echt wel over vakwerk, niet iets voor de doorsnee doe-het-zelver. Heb je genoeg van die problemen met je oude kelder of souterrain? Denk dan eens aan een complete kelderrenovatie: doen wij ook.


Tip

Als je kelder erg vochtig is, kun je vochtvreters neerzetten. Maar die dichten geen scheuren in beton en je moet ze continu navullen. Bespaar je die kosten en laat ons je kelder waterdicht maken. In één keer goed voor vele jaren!