WhatsApp Chat
met
ons!
Bel direct 06 462 554 22 Offerte aanvragen
✓ Waterdicht en vochtvrij✓ 30 jaar garantie✓ Eco-vriendelijk✓ Expertise en maatwerk✓ Zeer ruime ervaring
Facebook

Vochtwering kelder

Het is zomer! Vochtproblemen?

Zal wel meevallen, zou je denken, in deze tijd van langdurige droogte. Maar zo is het niet altijd. De lente was nat, zomerse onweersbuien komen eraan en voor je het weet is het herfst met storm en regen. Dus ja, toch maar even hebben over vochtproblemen in je kelder of souterrain. 


Vochtige kelders alom

Bij Waterdichtekelder zijn we aan de lopende band bezig met kelderdichting. Heel veel oudere huizen hebben nu eenmaal gebreken die lekkage veroorzaken. En ook in een droge zomer weten klanten ons te vinden om de vochtwering in kelder of souterrain grondig aan te pakken. Soms ligt het niet eens aan het huis zelf. Zo was er bijvoorbeeld een breuk in de waterleiding buiten een woning. Zat de klant met wateroverlast in het souterrain! Daarom hebben wij een waterdichte coating aangebracht op de binnenwanden. Probleem blijvend opgelost. Klant blij.


Een droge kelder voor altijd

Met een vochtige kelder ben je in de aap gelogeerd. Je kunt er nauwelijks spullen bewaren en schimmel ligt op de loer, slecht voor je gezondheid. Na de kelderdichting (door onze vakmensen natuurlijk) gaat er een wereld van mogelijkheden open. In ieder geval is er droge opslagruimte, maar veel klanten gaan toch een stapje verder en nemen de kelder in gebruik als hobbyruimte of woonruimte (zie de foto). De afwerking en inrichting is even een investering, maar als wij de kelder waterdicht gemaakt hebben, dan blijft hij ook waterdicht en heb je er een fijne ruimte bij.


Tip

Is je kelder vochtig en onbruikbaar en ga je daarom maar niet meer kijken? Kijk dan eens met andere ogen: wat zou je met die ruimte kunnen doen als het vochtprobleem opgelost is? En het oplossen, dat doen wij, voor eens en altijd.