WhatsApp Chat
met
ons!
Bel direct 06 462 554 22 Offerte aanvragen
✓ Waterdicht en vochtvrij✓ 30 jaar garantie✓ Eco-vriendelijk✓ Expertise en maatwerk✓ Zeer ruime ervaring
Facebook

Kelder waterdicht

Fijn, die regen

Jazeker, in het opwarmende klimaat zijn we blij met regen. De natuur heeft voldoende water nodig en ook wij kunnen niet zonder. Iets minder fijn is het als dat regenwater al sijpelend zijn weg vindt naar jouw NIET waterdichte kelder en jij daar tot je enkels in het water staat.


Kelderbouwer, HELP!

Met zo'n kelder kun je dus helemaal niks. Het is een onbruikbare ruimte en je hebt er alleen maar chagrijn van. Tijd om de kelderbouwer te bellen, dacht een van onze klanten. Wij erheen, de kelder bekeken (flinke kelder), een plan gemaakt en aan de slag. En ja, ook wij stonden in het begin tot onze enkels in het water. Eerst een volle container oude bakstenen eruit gesloopt. Opgeruimd staat netjes! Daarna kon het echte werk beginnen, want voor deze kelder hadden we een speciaal plan: een complete metamorfose van bedroevend lek tot perfect waterdicht.


Rigoureus waterdicht maken, die kelder

Een ingebouwde betonbak, dat moest het worden. Nu kun je tegenwoordig prefab betonbakken kopen voor nieuwe kelders, maar bij een bestaande kelder is het maatwerk. Daaraan herken je de vakman. Alle wanden moesten met beton bekleed worden en natuurlijk waterpas, want áls we het doen, doen we het goed! Daarvoor moesten we een houten hulpconstructie optuigen. Het is wel even ploeteren, maar het resultaat mag er zijn: een ruime kelder met strakke wanden en een vlakke betonvloer. En de klant? Die heeft nu plezier van zijn 'home gym' in de kelder. 


Tip

Denk nooit dat het vochtprobleem in jouw kelder onoplosbaar is. Wij van Waterdichtekelder hebben in de loop der jaren elk denkbaar vochtprobleem al eens gezien én opgelost. En voor een scherpe prijs, ook dat nog!