WhatsApp Chat
met
ons!
Bel direct 06 462 554 22 Offerte aanvragen
✓ Waterdicht en vochtvrij✓ 30 jaar garantie✓ Eco-vriendelijk✓ Expertise en maatwerk✓ Zeer ruime ervaring
Facebook

Souterrain uitdiepen

Vocht in de kelder

Het zal je niet verbazen, met de op één na natste herfst sinds 1906, dat wij te maken krijgen met klanten die een vochtprobleem hebben in kelder of souterrain. Dat blijft vaak niet bij muffe lucht en schimmel alleen, maar daadwerkelijk natte voeten halen als je de kelder in gaat.


Kelderbouwer gezocht!

Zo hadden wij een klant met een bestaand souterrain, nogal ondiep, maar wel groot. En helaas last van lekkage. Of wij daar iets aan konden doen? Nou hebben wij al een naam op het gebied van kelders waterdicht maken, maar deze klant wilde meer. Als het souterrain dan toch op de schop moest, dan ook meteen doorpakken en het souterrain uitdiepen om een echte leefruimte te creëren, waar je je hoofd niet aan de plafondbalken stoot. Of wij dat ook konden? Tuurlijk kunnen we dat. Souterrains uitdiepen is deel van ons vak en wij staan garant voor vakwerk.


Kelderbouwer gevonden

Dus wij aan de slag. Flinke klus, zin in! Voor we het souterrrain konden uitdiepen, moest de oude betonvloer gesloopt worden. Slopers met bats en betonboor voorop! Toen we toch bezig waren, ook maar de moker erbij en die niet-dragende tussenmuur slopen, zodat het nu één grote ruimte is. Het grofste puin eruit en daarna kon het grote graafwerk beginnen. Met ons team hebben we vele kubieke meters zand de slurf van de afzuiger in gewerkt. Na slopen volgt bouwen. Het uitgediepte souterrain was er klaar voor. Wordt vervolgd op hollandkelderbouw.nl


Tip

Als je een oude kelder of souterrain hebt, hoef je niet te wachten tot je last krijgt van lekkage en de bijkomende schade. Wij kunnen een inspectie uitvoeren en je kelder of souterrain preventief waterdicht maken, zodat lekkage geen kans krijgt.