WhatsApp Chat
met
ons!
Bel direct 06 462 554 22 Offerte aanvragen
✓ Waterdicht en vochtvrij✓ 30 jaar garantie✓ Eco-vriendelijk✓ Expertise en maatwerk✓ Zeer ruime ervaring
Facebook

Vocht in de kelder

Vochtproblemen alom

Wij kunnen ervan meepraten, van vochtproblemen in de kelder. Heel veel mensen hebben daar last van, zeker in oudere huizen. En dan worden wij erbij geroepen, want kelders effectief en blijvend waterdicht maken, dat is ons vak. Zelf proberen? Wij zeggen: doe het niet! Laat dit over aan de vakman.


Waar komt dat vocht vandaan?

Tja, een kelder heeft een vloer en muren, die zich in vochtige grond bevinden en helaas niet altijd perfect waterdicht zijn. Betonnen vloeren en gemetselde muren trekken vocht op en als het grondwater hoger staat dan de keldervloer, sijpelt het water door vloer en muren naar binnen. Dan kun je zo een laag water in je kelder hebben. Leuk is anders. En dan de gevolgen. Wij hebben dikke lagen schimmel gezien op keldermuren en vochtschade aan spullen en etenswaren.


En wat doen we eraan?

Sommige klanten zijn zo wanhopig dat ze de kelder gewoon dicht willen gooien. Zand erover! Maar dat is echt niet nodig. Voor elk vochtprobleem, klein of groot, hebben wij een oplossing. We kunnen bijvoorbeeld op de vloer een waterdichte laag aanbrengen en de muren injecteren met een waterafstotend middel. En er zijn nog andere methodes. De behandeling hangt af van de constructie van je kelder en het specifieke probleem, maar één ding is zeker: als WIJ klaar zijn, is JOUW kelder waterdicht.


Tip

Schimmel in huis is niet gezond, zeker niet voor langere tijd. Zie je vochtplekken of schimmel op de keldermuren? Bel ons direct! Waterdichtekelder helpt je met plezier van het vochtprobleem af.